Strand
Doen

Blogster Louise De Bast van Shades of Ghent vertelt

Bezige bij, sportieveling, dromer, perfectionist en optimist: dat ben ik, 22-jarige Louise De Bast. Naast sporten is mijn grootste hobby scrollen en posten op Instagram en samen met mijn medebloggers schrijven en fotograferen voor Shades of Ghent.

Het was al van kinds af zeer duidelijk dat ik een passie heb voor esthetiek. Daarom opteerde ik in mijn middelbaar onderwijs voor de richting schoonheidsverzorging. Tegelijkertijd begon ik me al snel te interesseren in de wereld van de make-up en kreeg sinds 2009 al af en toe dekans om 'het leven backstage' mee te maken als make-upassistente.

Toch koos ik om nog verder te studeren. Tijdens de opleiding communicatiemanagement aan Arteveldehogeschool is de blog Shades of Ghent ontstaan uit de gezamenlijke passie voor blogs van 6 medestudenten. Verschillende vrouwen, verschillende persoonlijkheden en verschillende interesses maken ons tot verschillende shades. Vandaag zit ik in masterjaar communicatiewetenschappen met afstudeerrichting Film- en Televisiestudies aan de Universiteit Gent. Ik vertaal mijn passie voor esthetiek namelijk niet alleen in schoonheidsverzorging maar ook in een liefde voor beelden.

Tot slot ben ik een planner die haar agenda vaak te vol plant waardoor ze al eens nood heeft aan een weekendje weg.

Louise De Bast gaat samen met haar vriend naar Oostende in het weekend van 14 en 15 juli 2018.

Daarna kan je hier haar verhaal lezen!