Praktische info

Mijn verblijf aan zee

Heb jij jouw volgende verblijf aan zee al gepland? Laat je vooral inspireren en informeren. Met tal van leuke nieuwe adresjes om te ontdekken, een agenda om uit te kiezen en het weerbericht in een klik op maat.
 
Rooftoprestaurant Njord in Zeebrugge

10 NieuwE ADRESJES aan zee

De Kust is een dynamische regio. Heel wat nieuwe zaken zien er het daglicht. Van lekkere adresjes tot shops waar je zeker eens langs wil zijn geweest. Maar waar vind je die adressen nu precies? 10 adresjes die je zeker eens een bezoekje moet brengen. Van een conceptstore tot een rooftop restaurant; of wat dacht je van een picknick met de bakfiets?

10 keer nieuwe adresjes OM ontdekken!

Parasolletjes aan de Kust. Ontdek het actuele weer aan zee.

Het weer actueel

Welk weer wordt het nu precies? Klik hieronder op de kustgemeente waar jij verblijft en ontdek onmiddellijk of je de parasol of paraplu moet inladen/uithalen. Dankzij de webcams aan zee zie je meteen welk weer het is. En het uitgebreide weerbericht informeert je over wat je nog mag verwachten.
Je ontdekt er meteen ook wat er op de agenda staat en wat er allemaal te beleven is.

zomeragenda aan de Kust

DE ZOMERAGENDA VAN DE KUST

De Kust is helemaal klaar voor deze zomer. Heerlijke terrassen met zicht op zee of op gezellige pleintjes staan te wachten om je te verwennen. Maar ook de vele activiteiten en evenementen zorgen opnieuw voor de leukste agenda. Of je nu kiest voor een dagje strand en zee of een leuke fietstrip, er is altijd wel iets te beleven aan de Kust.

Laat je inspireren en ontdek de agenda voor deze zomer.

HANDIG! De gratis Kustpas met extra kortingen en voordelen.

Een onmisbare vriend tijdens je vakantie aan de Kust; de Kustpas. Met het gratis pasje geniet je van tal van kortingen en voordelen met meer dan 40 attracties aan de Kust. Je kan het pasje gratis downloaden en gebruiken bij de deelnemende attracties.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF