Doen

Blogger Sammy Van De Velde van tripsforkids vertelt

Blogger Sammy Van De Velde van tripsforkids.be

Tripsforkids is een blog/vlog website waar we gezinnen willen inspireren. Vele gezinnen zoeken een leuke vakantie waar ze echt samen avonturen kunnen beleven en leuke plekken kunnen ontdekken. Die plekken vind je niet zomaar terug op het internet tussen alle grote hotelketens en vakantieparken. Tripsforkids wil daar iets aan doen en daarom maken wij reizen met een hoekje af. Deze hebben we verzameld op onze website. Een leuke rustige plaats in het bos, een design huisje in de bergen, een glampingtent. Kortom, een gekke plaats waar kinderen het fantastisch vinden en waar ze hun rugzak kunnen vullen met nieuwe ervaringen. Die nieuwe ervaringen leg ik vast met men camera en maak er een filmpje van. Een film zegt zoveel meer dan een foto, je kan de beleving voelen van de kinderen en wij als gezin.

Wij willen jullie ook graag inspireren.

Tripsforkids

Sammy, Miek, Jorre & Sten.

Soms zeggen beelden meer dan woorden...

Sammy zorgde voor leuk beeldmateriaal van hun avonturen in De Haan-Wenduine. Ze trapten met de billenkar, gingen wandelen op het strand,... Lekker eten bij Villa De Torre, en Moment! Overnachten deden ze bij Centerparks De Haan.


Geniet van de filmpjes!

Heerlijk overnachten en verblijven in Centerparks De Haan:

Met de steun van:

Logo Impulsprogramma Kust

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF