Share a Smile

De 10 adresjes van Christophe Stienlet!

christophe stienletChristophe Stienlet komt als acteur overal in Vlaanderen, ook aan de kust uiteraard.

Ontdek hieronder zijn 10 meest favoriete adresjes aan de kust waar je zeker en vast met de glimlach wordt bediend:

Hotel Du Soleil - Knokke-Heist

"Een schitterend en uitgebreid ontbijtbuffet? Dit vond ik zeker bij Hotel Du Soleil. En erg lekker. Vooral de verse eitjes en zelfgemaakte cake waren top.  Bovendien krijg je er een super sympathieke bediening bij!"

Meer info over Hotel Du Soleil

Rederij Seastar - Nieuwpoort

"Een super gezellige en rustgevende tocht van Nieuwpoort naar Diksmuide.  Het was een zalige zonnige dag en de organisatie was super. De Seastar is een echte aanrader."

Meer info over rederij Seastar

Hotel Astel - De Haan

"De brasserie van hotel Astel is een topadresje om te lunchen: lekkere gerechtjes, heel vriendelijke bediening én een goede prijs/kwaliteitverhouding."

Meer info over hotel Astel.

Tijdok - Zeebrugge

"Ik werd niet alleen aangenaam verrast door de hartelijke bediening maar we kregen als amuse-bouche ook een heerlijke vers ingemaakte haring."

Meer info over restaurant Tijdok.

LT44 Lounge en Tapasbar - Knokke-Heist

"Bij Lt44 vind je niet alleen lekkere hapjes maar de wijnen waren echt top. Vooral ook de kennis van de barman over cocktails en wijnen maar ook de vriendelijke bediening blijven mij bij!"

Meer info over Lt44
 

Hotel Belle Vue - De Haan

 

"Voor zeetong moet je in het restaurant van hotel Belle Vue zijn. Heerlijk. Die smaakte des te meer door de sympathieke bediening."

Meer info over hotel Belle Vue.

L'Apéro - Oostende

"In l'apéro hebben ze een heerlijk vispannetje. De warme ontvangst en vlotte service maken van dit adresje echt een aanrader."

Floréal - vakantiecentrum

 

"Floréal in Blankenberge is echt een adresje met echt hartelijke, opgewekte en aangename bediening in een ongedwongen sfeer."

Meer info over vakantiecentrum Floréal Blankenberge.

't Bretoentje - Westende

"Bij heerlijke wafels met verse slagroom, dan denk ik steevast aan 't Bretoentje. Op dit gastvrij adresje staat genieten zeker vast."

Meer info over tearoom 't Bretoentje

Moeder Lambik - De Panne

 

"Dit adresje heeft niet alleen heel erg sympathieke bediening maar hun extra inspanningen voor kinderen maakt van dit adresje echt een topplaatsje."

Meer info over restaurant Moeder Lambik

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF