Shoppen aan de kust

To shop or not to shop

Shoppen aan de kust

Nu ook voor mannen!

Dames vinden al langer hun weg naar nr12 om zich te vergapen aan de uitgekiende modecollectie die Joelle seizoen na seizoen samenstelt. Goed nieuws, voortaan worden ook de heren er op hun modieuze wenken bediend. En wie ter plekke twijfelt, kan nadien ook nog online bestellen.

Meer info

Vlinders zoeken

Niet getest op dieren

Gek op opgezette vlinders maar tegelijkertijd ook overtuigde dierenfan. Geen nood, Wildkop lost het dilemma voor je op en pakt uit met wondermooie vlindercollages. Unieke polaroid kunstwerken waar geen vlinder voor doodging…

Meer info

Kleren tonen

Lily barst uit haar voegen

Momenteel wordt er met man en macht gewerkt zodat er binnenkort, schuin tegenover de deur, een gloednieuwe Lily kan verrijzen. Een Lily met nog meer betaalbare hippe modefolietjes én ook wat leuke interieurspullen die je absoluut moet hebben. Wordt dus vervolgd!

Meer info

billenkar

Funky fietsen

De ene fietswinkel is de andere niet en dat weten ze in Oostende maar al te goed. Je vindt hier immers een heuse fietsboetiek, GinoBikes, en een lifestyle fietsboetiek, Gino Boutique. Fietsfans vinden hier alles wat hun hartje beheert, de rest wordt instant ook een beetje fietsgek. Zo bijzonder kan een fietswinkel zijn.

Meer info

Shoppen aan de kust

Dubbel Yaya

Knokke had al zijn eigen Yaya-boetiek, ondertussen ging ook Nieuwpoort voor de bijl. Je vindt er tijdloze, betaalbare stukken die je makkelijk in elke kleerkast integreert. De Nederlandse keten pakt uit met hemdjurken, oversized blazers, glanzende bombers, ….

Meer info

Shoppen aan de kust

Lol bij Lolotte

Er bestaan kinderwinkels waar je, als moeder, niet kunt passeren zonder kloppend hart. Lolotte is zo’n kinderparadijs waar je bij elke passage moet halt houden. Willen of niet, binnenpiepen ga je in deze plek waar jong en klein gegarandeerd bezwijkt.

Meer info