Chez Ba'Nus

Bed & Breakfast
Blankenberge
Classificatie: 3 van 4 sterren.

Lekker uitwaaien aan de kust? Enkele dagen er tussen uit? Nood aan een deugddoende vakantie? Welkom bij Chez Ba'Nus Bed and Breakfast in Blankenberge.
Het is tijd om uw batterijen op te laden. Kom genieten van de gezelligste plekjes en schitterende omgeving welke Blankenberge u te bieden heeft. Bezoek de imposante pier of kom op adem terwijl u het uitzicht bewonderd vanop één van de staketsels.
De heerlijke sfeer van de meest populaire badplaats van België opsnuiven, dat doe je op de Paravang.
Het is altijd een geweldige ervaring om tot rust te komen en te genieten van de Blankenbergse sfeer. Bezoek zeker ook de haven, bekijk de mooie boten en waan u even de kapitein. Het prachtige natuurdomein en de rust die u zal vinden in Bed and Breakfast Chez Ba'nus maken een nieuw mens van u. Altijd al op vakantie willen gaan met uw hond? Bij ons zijn honden welkom. Honden kleiner dan 40cm mogen zelfs logeren op de kamer.
Je vervelen? Wij garanderen het tegendeel!

Aantal kamers: 
1
Maximum capaciteit: 
3

Contact

Adres: 
Chez Ba'Nus
Rogierlaan 6
8370 Blankenberge
Telefoon/Fax:
+32 485 54 48 78 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF