#Groentemarkt1

Vakantiewoning
Oostende
Classificatie: 4 van 5 sterren.

Welkom in #Groentemarkt1, ons totaal gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer in het hartje van Oostende! Het appartement ligt op wandelafstand van strand en zee, zeedijk (400m) en station, winkelstraten, gezellige bars en heerlijke restaurants. Maak jouw eigen #loveoostende-gevoel met ons verblijf als ideale uitvalsbasis. Geniet!

In #Groentemarkt1 kan je met maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) overnachten. Ga lekker zelf aan de slag in onze grote keuken of relax met een aperitief met uitzicht op de Groentemarkt. Geniet nog even alvorens de bruisende stad in te trekken of nestel je in de knusse zetels voor een avondje Netflix. Nog snel iets opzoeken? Dat kan op ons WiFi-netwerk.

Centraal gelegen, op wandelafstand van alle grote bezienswaardigheden alsook openbaar vervoer en uiteraard ons prachtig strand... Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. Bovendien zijn in Oostende de winkels open op zondag (altijd!).

Maximum capaciteit: 
4

Contact

Adres: 
#Groentemarkt1
Groentemarkt 1 , Bus: 7
8400 Oostende
Telefoon/Fax:
+32 477 65 87 73 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Vaatwasmachine
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv-hoekje

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF