Holiday Suites Zeebrugge

Overige logies
Zeebrugge

Zeebrugge – een haven van ruimte en vis

Een authentieke vissersstad met een breed strand en genoeg mogelijkheden voor het maken van uitstapjes? Dat is Zeebrugge! Samen met Knokke en Brugge vormt het de ‘gouden driehoek’; een zone die verantwoordelijk is voor zo’n 70% van alle overnachtingen in de kustregio. Het ‘Brugge aan Zee’ is een geweldige uitvalsbasis voor het bezoeken van steden zoals het mondaine Knokke, het nuchtere Blankenberge, en het romantische Brugge. Één van Zeebrugge’s strafste troeven is zonder twijfel haar internationale haven; de tweede grootste van België! Ga zeker eens per boot op verkenning!

Zeebrugge beschikt over het ruimste strand van de Belgische kust; hier moet je dus niet worstelen om een plekje voor je strandlaken te bemachtigen! Geniet van de vele gratis services die de stad organiseert.
Ga op verkenning in de natuurgebieden, het themapark Seafront, en Coney Island; het bruisende ‘nieuwe hart van Zeebrugge’ tussen de twee havensluizen; hier vind je een brede waaier aan handelszaken, viswinkels en horecagelegenheden. Pik een vissoepje, garnaalkroket of visschotel mee en vergeet vooral ’t Werftje niet te bezoeken; een authentiek visserscafé met nationale faam!

Heb je ook zo’n zin in Zeebrugge gekregen? Dan hebben we goed nieuws: sinds 28 december 2016 kunnen we je ontvangen in de splinternieuwe Holiday Suites residentie op Coney Island, vlakbij de haven, restaurants en het strand! Huur één van onze behaaglijk ingerichte vakantieappartementen voor 2 tot 6 personen, die elk beschikken over Wi-Fi, een keuken en een luxe 5-sterren slaapcomfort. Onze gasten kunnen trouwens ook gratis gebruik maken van het zwembad in het naastgelegen Ibis Hotel! Holiday Suites zorgt voor een gezellige vakantie in een uniek kader; perfect voor gezinnen met kinderen! Kom op verkenning in Zeebrugge!

Aantal kamers: 
34
Maximum capaciteit: 
179

Contact

Adres: 
Holiday Suites Zeebrugge
Kustlaan 97
8380 Zeebrugge
Telefoon/Fax:
+32 25 88 03 03

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact
American Express
Mastercard
Visa

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Privé parking openlucht
Actief & Wellness
Zwemgelegenheid openlucht
Media
Wifi (draadloos internet) overal
TV op kamer

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF