Doen

Strand- en waterbeleving aan zee

Wie zijn sporthorizonten eens wat wil verruimen, moet zeker richting Kust. Hier kan je niet anders dan de zee inademen; letterlijk en figuurlijk. Hier vinden landrotten, waterratten en vliegeniers hun ding.
Want, had jij zelf al eens gedacht om een surfplank onder de arm te nemen en het ruime zeesop in te gaan? Of jezelf eens als echte kiter op het strand te stellen en zo de wind letterlijk te voelen? 

Als jij denkt dat dit alles enkel weggelegd is voor echte surfboys en -girls, dan hebben wij heel goed nieuws!
Ook jij kan terecht in de vele coole beachclubs aan de Kust. Het zijn dé places to be om de zee en het strand in hun puurste vorm te ontdekken. Of je nu kiest voor strandzeilen, raften, wakeboarden... Je kan het zo gek niet bedenken of je leert aan zee.

Waterbeleving aan zee
Welk type 'sporter' ben jij?

Heb je het meer voor vaste grond onder je voeten, of zegt het oneindige van de zee jouw meer? Misschien ben jij wel iemand die liever helemaal los gaat en de lucht in wil. Kies hieronder of je liever actief bent op het strand of op de zee. Daar ontdek je de verschillende mogelijkheden van strand- en watersporten die je aan zee kan leren. Ben jij eerder de 'aan de zijlijn'-sporter en mag het wat minder actie zijn? Ook dan zijn de mogelijkheden groot!

Ben je er nog niet helemaal aan uit? Ga dan zeker eens langs bij een strand- of yachtclub aan de Kust. Zij helpen je ongetwijfeld verder bij je zoektocht en keuze!

Met de steun van:

Logo Impulsprogramma Kust - IPKInterreg

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF